HOME   ALGEMEEN     REFERENTIES
GLAS- EN SCHILDERWERKEN
VLAKSPUITTECHNIEK
ELFLOW FLOWCOATER

OOK FLOWCOATEN IS VAKWERK
Speciaal om aan de huidige eisen te kunnen voldoen op het gebied van watergedragen coatings heeft Van den Elzen Schilder & Spuitwerken samen met Global Paint Products een automatisch aangedreven lakstraat ontwikkeld: de Elflow Flowcoater. Op een vaste locatie in ons bedrijf treft u het complete systeem aan. Hiertoe is een even eenvoudige als doeltreffende routing gemaakt. Het systeem werkt milieu­vriendelijk en voldoet aan de gestelde veiligheidseisen (Komo).

HOE DOEN ONZE MENSEN DAT?
Het Elfow flowcoatingsysteem werkt volgens een vaste routing. Dat start met het gedraaid inhaken van het product (kozijn, deur of raam), waarna het product via een rail door de Elflow Flowcoater wordt geleid. Hierin wordt verticaal via 2 x 19 spuitkoppen de 1e coatinglaag aangebracht. Daarna gaat het product naar de uitlekzone. In de volgende fase wordt voor de condenswand de 2e, dikkere coatinglaag aangebracht. Hierna is het mogelijk om een extra laklaag (kleur) te spuiten. In de laatste fase wordt het product naar de opslagruimte getransporteerd.

  • Basiscoating 30 mu
  • Uitlekken
  • 2e coatinglaag 50 mu
  • Schuren en plamuren
  • Glasplaatsen en kitten
  • Afkitten en aflakken

GEREALISEERDE PROJECTEN
Van den Elzen Schilder & Spuitwerken heeft inmiddels met ons nieuwe Elflow Flowcoater bewezen dat wij perfect gecoate producten kunnen leveren voor opdrachtgevers in de bouw en ook particulieren. Het betreft maatwerk voor particuliere woonhuizen, maar ook series voor nieuwbouwprojecten via aannemers en timmerfabrikanten. Wij komen hiermee tegemoet aan de actuele standaardeisen omtrent het voorlakken van producten met watergedragen coating. Op de foto’s bij referenties treft u voorbeelden van door ons bewerkte producten.

HET JUISTE ADRES VOOR FLOWCOATING
Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garanties wenst voor de duurzaamheid van het geleverde werk, of dat nu bijvoorbeeld gronden of aflakken betreft, bent u bij Van den Elzen aan het juiste adres. Uiteraard is het zeker mogelijk om uw specifieke wensen vooraf kenbaar te maken.

Industrieterrein Molenakker · Bussele 15 · 5469 DT Erp
T 0413 -212268 · F 0413-212708 · E info@elzenvakwerk.nl