HOME   ALGEMEEN     REFERENTIES
GLAS- EN SCHILDERWERKEN
VLAKSPUITTECHNIEK
ELFLOW FLOWCOATER

HOOGWAARDIGE VLAKSPUITTECHNIEKEN
Van den Elzen Schilder & Spuitwerken beschikt over een aantal verschillende spuitsystemen voor het vakkundig spuiten van diverse producten. Dit geschiedt op verschillende locaties in ons bedrijf. Zowel stuksgoed als series worden voorzien van duurzame of speciale coatings. VariŽrend van bijvoorbeeld producten voor de meubelindustrie tot en met specifieke onderdelen. Grotere series vlakke onderdelen of producten kunnen machinaal worden verwerkt.

HOE DOEN ONZE MENSEN DAT ?
Onze vakmensen beschikken over een overdrukcabine voor het stofvrij verwerken en spuiten van diverse producten. Meubelonderdelen, carrosserieonderdelen en bijzondere binnendeuren worden daar behandeld. Ook voorzien wij bijvoorbeeld overheaddeuren, radiatoren en sandwichpanelen van speciale coatings. En speciaal voor series vlakke producten en halffabrikaten, tot 15 cm hoog, gebruikt ons team de volautomatische Falcioni vlakspuitmachine.

  • Meubelen
  • Binnendeuren
  • Keukens
  • Halffabrikanten
  • Armaturen
  • Panelen
  • Plaatwerkdelen
  • Wanden

GEREALISEERDE PROJECTEN
Van den Elzen Schilder & Spuitwerken spuit uiteenlopende producten voor de meubel- en verlichtingsindustrie, keukenbouwers, interieurontwerpers en automotive-industrie. U mag hierbij denken aan ondermeer panelen, tafelbladen, armaturen, keukendeurtjes, binnendeuren, separatiewanden, plaatwerkdelen en ook onderdelen of halffabrikaten voor assemblage van producten voor diverse toepassingen. Eigenlijk teveel om op te noemen. Op de foto’s bij referenties treft u voorbeelden van opgeleverde projecten.

HET JUISTE ADRES VOOR VLAKSPUITTECHNIEK
Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garanties wenst voor de duurzaamheid van het geleverde werk, bent u bij Van den Elzen aan het juiste adres. Op basis van uw wensen zorgen wij voor een perfect resultaat. Voor specifieke vragen adviseren wij u om contact op te nemen.

Industrieterrein Molenakker · Bussele 15 · 5469 DT Erp
T 0413 -212268 · F 0413-212708 · E info@elzenvakwerk.nl