HOME   ALGEMEEN     REFERENTIES
GLAS- EN SCHILDERWERKEN
VLAKSPUITTECHNIEK
ELFLOW FLOWCOATER

SCHILDEREN, HET BLIJFT VAKWERK
De basisactiviteit voor Van den Elzen Schilder & Spuitwerken werd, hoe kan het ook anders, gelegd door het traditionele schilderwerk. Voor zowel particulieren als bedrijven worden uiteenlopende projecten geschilderd. Onze schilders maken met toewijding binnen- en buitenwerk, grote en kleinere objecten. Vakkundig behangen en ook het deskundig plaatsen van glas in vele soorten en maten ontbreken niet aan ons dienstenpakket.

HOE DOEN ONZE MENSEN DAT?
Het antwoord is simpel: elk object wordt met veel aandacht behandeld. Op basis van de door de architect gecreŽerde kleurstelling of uw eigen voorkeuren. Natuurlijk kunt u ons ook om professioneel advies vragen. Het zal niet de eerste keer zijn dat wij vanuit onze ervaring de best passende behandeling, het geschikte coatingtype of de juiste kleurencombinatie aanbevelen.

  • Schilderen
  • Behangen
  • Glaszetten
  • Voorbehandelen
  • Schuren
  • Afkitten

GEREALISEERDE PROJECTEN
Van den Elzen Schilder & Spuitwerken heeft uiteenlopende projecten gerealiseerd, zowel nieuwbouw als renovatie van bestaand werk. VariŽrend van woonhuizen, winkels, seriematige en industriŽle projecten tot en met utiliteitsgebouwen.

Het betreft hier meestal ramen, deuren, kozijnen, plafonds, muren en wanden. Ook voorzien wij bijvoorbeeld overheaddeuren, radiatoren en sandwichpanelen van speciale coatings. Op de fotoís bij referenties treft u voorbeelden van opgeleverde projecten.

HET JUISTE ADRES VOOR SCHILDERWERKEN
Als u hoge eisen stelt aan kwaliteit, alsmede garanties wenst voor de duurzaamheid van het geleverde werk, of dat nu schilderen, behangen of glaszetten betreft, bent u bij Van den Elzen aan het juiste adres. Voor zowel particulieren als bedrijven is het mogelijk om afspraken over periodiek onderhoud te maken.

Industrieterrein Molenakker · Bussele 15 · 5469 DT Erp
T 0413 -212268 · F 0413-212708 · E info@elzenvakwerk.nl